Вижте комбинацията от зелено

Когато говорим за модните тенденции, цветът е равен на силуета на първите позиции. За да отворите модно списание, искаме да знаем какво да носим, какви цветове ще бъде в тенденцията, какви комбинации и какво точно ще бъде неподходящо. Кои цветове ще бъдат модерни, в продължение на много години институтът е решен. За сезон 2017-2018 има и списък с нюанси. Цялостното развитие на цвета на сезона е означено като „уютни и спокойни нюанси“.

Цветът на годината може с право да се нарича зелен.

Пролетта и лятото традиционно са свързани със зелени, жизнени и енергични. Този сезон в модата, цветът на младата, ябълка, мента. Ако искате да съчетаете модните тенденции, изберете нюанси от пресни зеленчуци от пазара: магданоз, целина, салата, всичко това е много важно. За есенния зимен сезон се препоръчва цвета на броколите – дълбок, хладен зелен.

Що се отнася до комбинациите, те са доста контрастни и смели. Светло розово отново в модата. Мека и спокойна зеленина, съчетана с блестящ розов – магента, фуксия, прашна роза. В модата има двойки зелени и кафяви, а също и сиви. Освен това, кафявото е много светло и топло, има нюанси на шоколад и кафе, нюанси на дърво, кестен от плодове. Сива, напротив, студена и леко прашна – цветът на асфалта, оловото, мъглата.