Стил: съвети за къси мъже

Много момчета оценяват по външния си вид, без дори да мислят, че как изглеждат зависи живота им. Е, или съдба, както предпочиташ. Не се изненадвайте колко е глобално и не мислете, че преувеличаваме. Ако не сте знаели, тогава зависи от вашия външен вид дали те ще ви отведат на работа или не, дали ще се съгласи да пие кафе с вас, дали DPSnik ще стигне до вас или не.

Разбираме колко трудно е да изберете дрехи, особено ако растежът ви е под средното ниво. Жените имат много възможности и голям избор от миниатюрни дрехи. Какво не може да се каже за асортимента на мъжки тоалети.

Винаги имате същите проблеми: купихте джинси, които са твърде дълги, ризи, които завършват в кръста и поло, които се намират добре в гърдите, но с няколко сантиметра по-широки в колана.

Чувстваме вашата болка. Проблемът на производителите на облекло е, че те правят дрехи за обикновения човек. Въпреки че някои компании предлагат малки размери, те обикновено не съвпадат с вашите пропорции.
Добри новини! Следвайки някои основни принципи и купувате в подходящите магазини, можете да вземете дрехи независимо от тяхната височина. И когато го направите, растежът ви няма да бъде първото нещо, което хората ще забележат във вас. Заедно с тази работа момичето и увереността ще дойдат.