И всичко това, защото те са засенчва най-важното тази есен – палто

Герб-макси

Дълго палто или дълго палто през този сезон – абсолютен хит! Това нещо има много предимства, едно от които е способността да се носят къси поли в студеното време, без наранявания. Носят дълги слой може да бъде и с глезена и обувка (Пример Chanel). Също така не забравяйте за него щеше да е страна: плътен плат и покриване на дължината на краката ще ви помогне да се стоплят, дори носеше най-лесният коктейл рокля! Топъл, уютен и стилен – истинско откритие.

нос
Герб-нос без ръкави – може би най-ярък и интересен тенденция тази есен! Това невероятно стилен нещо може да направи всяко изображение на един модерен и изключително. Основното нещо – да се избере най-подходящия стил за лесно съчетават нос с любимите си неща. Съкратен, с кожени вложки или кожа – всички варианти са отлични! Не забравяйте за аксесоарите: дълги ръкавици допълват картинката, и няма да позволят да се замразява.

Стриктното слой прав разрез – е въплъщение на женственост и елегантност. Той е тънък и е украсена прави пътя си амбициозен и луксозен. Ако не разполагате с тази безсмъртни класики, а след това побърза да запълни тази празнина и да направи инвестиция печеливша в всесезонни гардероб!

кожено палто
Художниците – толкова по-добре! Не се страхувайте да експериментирате с кожа, защото това автоматично прави поклон луксозен и необичайно. Този сезон, шарената кожа набира популярност и жалки основания понятието „кожа“. Изкуствен или естествен, светъл или тъмен – Основната хармонично се създаде модерен образ!