Така че, вдлъбнатини и драскотини са намалели в брой

Друго важно предимство е, че сериозността на нараняванията, претърпени от пешеходци и велосипедисти, в резултат на сблъсъци е намалял значително. Инженерите са забелязали всички тези предимства и са намерили добро решение, за да „потъне“ в бронята вътре в тялото, което ги прави практически невидими.

Унищожаването на бронята ще направи, че е необходимо да се промени панел се намира под радиаторната решетка и регистрационния номер. Те бяха много малко модели, които предлагат възможността за премахване на бронята, без да оставят следи върху панела. Обикновено това включва необходимостта да се пребоядиса съответната зона.

Леките произшествия не застрашават повече целостта на бронята, тъй като силата на удара се разпределя по цялата му повърхност. В допълнение, монтажа е много проста.
Още по времето на бронята е разбираемо как да го събере. Демонтажът е също толкова лесно и изисква само разхлабването на съответните винтове. В нашия онлайн магазин ще намерите всички резервни части, които трябва, в това число: напречна кормилна джойстик, спойлер, отваряйки дръжка на врата, подкрепа възглавница и т.н. на много изгодна цена.