метални врати Индустриални

Моля, обърнете внимание:

Ако е необходимо, ние ще произвежда противопожарни врати, пояс, който е изпълнен с базалт изолатор, и по периметъра на плата е залепен специален термо и теглилки.

Furnish единици от тази категория на вратите се избират въз основа на критериите на практичност и дълготрайност. Най-често срещаните видове настилки – корозия Нитроемайли или боя на прах. Това покритие е устойчиво на влага и химикали. Поради тази причина, индустриални врати са подходящи за производството на храни, тъй като те могат да бъдат почиствани с всеки препарат.

По поръчка метални индустриални врати от производителя

Връзка с нашата компания – това е една възможност изгодно да купуват желязната врата от производителя, който е направен изцяло в зависимост от вашите изисквания. Свържете се с нашите консултанти и да направи стандартен или временни противопожарни врати в конфигурацията, необходимо за определен обект.

Ако широчината на отвора значително надвишава Типичният размер, специалистите на „Врати Pro“ ще направят Swing входящ блок инсталация сайт определен размер. Нашият каталог представя и една метална врата, подходяща за монтиране във всички промишлени помещения и гаражи.

Крайната цена на нестандартно изпълнение на устройството на вратата се изчислява личен мениджър. Доставка и монтаж се извършва от нашия екип в Москва и региона в удобно време за клиента.