Модни съвети: Изберете обувки с поли

Поли от всякакъв стил и цветове привличат вниманието към краката, така че избора на обувките ще играе специална роля тук. Намерете най-подходящите обувки за да заобикаля доста проста. Основното нещо тук – да вземе предвид стила на избрания модел, както и дейностите, които имате намерение да присъстват в един ансамбъл. Не забравяйте, че обувките и полата трябва да се комбинира със стил, защото това е ключът към хармонично изображение.

Един от най-традиционните и печеливша комбинация се счита за дуо молив полата с гъвкав и практичен, совалките на петата. Също така, този прекрасен обувка е подходяща за целогодишно поли, звънец и лалета. Избирането на класически обувки, е желателно да изберете всички детайли на ансамбъла в същия стил. Поради тази причина, дължината на полите, избрани в този случай трябва да бъде на среда.

С много стилове на поли изглеждат страхотно високи ботуши добре пасваща пищяла. Особено изглежда страхотно с комбинация от ботуши карирани поли, както и с твърди класически модели: молив и годишно. За по-небрежно, но не по-малко стилен комплект можете да вземете тези ботуши пола деним А-линия. Високи ботуши изглеждат най-успешно обединени с поли над коляното или модели се простират нагоре по дължината на средата на прасеца.

Ботуши с широка горна част за създаване на изображения в стил „страна“. В този случай, е желателно да изберете обувки на нисък ток. С тези обувки ще изглежда добре разкроени поли и поли от деним.