По-добре да изберете по-чистачки

РАМКА
Чистачки острието съседен на изпъкналата повърхност на стъклото от специален балансьор ставите. (40 UAH) в модели günstigstenen до шарнирните ос на чистачката на структурата изцяло от метал. (Буквално 2-3 седмици) Такива чистачките бързо разклащат и след това се оцветяват стъклото. Metal зимата зависи до голяма степен скучно.

По-добре да изберем чистачки, където оси, така и пластмасовата втулка (150 USD) – и те са по-малко податливи на лед и лесно изтрити и лед живот много по-дълго (обикновено отнема 6-9 месеца). Такива съединения осигуряват съединения голяма точност балансьор, мобилност и конструкция твърдост от него в напречна посока – с острието в непосредствена близост до стъклото по-добре.

без рамки

Има тяло на гума, пластмаса, тънки две метални плочи е вграден в него, I между гумения лист и се използва стъклото се почистват. Тъй ставите се износват не като чистачка се използва в продължение на много години, и те само трябва да се промени гума острие (струва около $ 50, докато редица чистачки – 150-300 UAH). След опит, износване пластмасово тяло. Без рамки Wiper Друг плюс – те се деформира и да се премести върху стъкло е почти безшумен.

Специфични стъкло за дадено превозно средство конструирана (виж пакет), образуван от колан в точно съответствие с кривината на съответното колело превозно средство да се обърне. Четка система без рамки инсталация трябва да се поберат машина.

HYBRID

В такъв чистачка и класическа рамка с наклон система и ставите, както и компактен корпус от пластмаса на бронята. За разлика от конвенционалните хибрид – особено ниска обща височина на корпуса. Филми от този тип имат предимства и рамка и без рамка на перата на чистачките – много добре за стъкло, дори и в автомобили със силно изпъкнал профил на предното стъкло (задното стъкло и на колата и вратата на багажника). Цените за тези чистачки започват с $ 400, но цената се компенсира от по-дълъг живот и качеството на почистване.

Има премиум версии на вратари – от 800 UAH за комплект. Това производители използват вложка от естествен каучук с висока плътност, 1.5-2 пъти по-устойчиви на синтетичен аналог на светлина, влага и високо триене.