Правилното бански костюм трябва

Да не са твърде големи, за украса, без значение колко много те харесвам или отговарят на вашите бански. Оставете ги за вечерна разходка по крайбрежния булевард. Не се постави на голямо количество бижута. Лято – време за забавни, оригинални и необичайни аксесоари, изработени от дърво, пластмаса или черупки.
Beach шапка

Основната задача на плажа шапки – да защити себе си от вредни слънчеви лъчи и предпазва от слънчев удар. В ролята на шапка може да бъде капачка, Панама шапка, кърпа или шал, шапка, но ще даде образа на елегантност и изтънченост.

Beach шапка трябва да има два основни критерия: да не позволява на слънчевите лъчи и да се осигури вентилация. Доказан време и не губи своята популярност в продължение на много години – това е една сламена шапка, която винаги е уместно и подходящо.

Алтернативен сламена шапка направиш и ленени и памучни шапки, които се предлагат в различни форми и размери и цветове, така че можете да изберете цвета на шапката трико.
Козметика за ваканция

Повечето жени не могат да откажат от козметика, дори и в покой, но кожата си, както и да сте, трябва периодично да си почива, така че е необходимо да се следват определени ограничения при кандидатстване за свободното време.

На първо място, да се откаже вещи, запушването на порите и позволява на кожата да диша. По време на излагане на слънце, увеличаване на пот, която може да предизвика дразнене, а след това се разширява акне.

По-добре е да се даде предимство козметика на базата на естествени съставки, което е най-малкото натоварване на кожата и й позволява да диша. Също така, за да се избегнат нежелани последици при плуване, заменяйки конвенционалните водоустойчив грим, който не е измит или намазва с вода.