Част от средствата, които се използват за грижа за кожата

На лицето, шията и гърдите, за да се подобри състоянието им, трябва да има желания резултат. Около пет основни и необходими действия, които вече са заявили, в първата част. Сега ние се разширява списъкът на няколко очаквани резултати, които трябва да се спазват от употребата на козметични средства.

Някои козметични продукти, трябва да предостави на иск от списъка по-долу:

Намаляване на бръчки. Имайте предвид, че за осъществяването на тази цел, ние искаме да се възстанови епидермиса, намалява слой от мъртви клетки, хидратира кожата и стимулира синтеза на еластин, колаген и хиалуронова киселина.
Регулиране на цвят.
Укрепване на лицевия контур.
Премахване на ефекта на червените очи.
Хидратиране.

Стесняването пори и пречистване.
Изясняване на тъмни кръгове под очите.
Клиринг пилинг.
Защита от излагане на слънчева светлина.

Ако някоя от козметични продукти, използвани от вас не са в някое от следните действия – че има смисъл да се мисли за уместността на използването им.

Трябва също да се отбележи, че няма такова козметични продукти, които биха били подходящи за всеки. Кожата на всички хора са различни, така че всеки трябва да бъде индивидуално контролирана грижи за нея.
етикет за четене

Така че ние продължаваме да се коригира избор на козметични продукти, и ние започваме с четенето на етикетите.

Нека да препарат за почистване – Крем-маска (обещавам да се елиминират акне) и разгледа състава на етикета и списъка на съставките.

Като правило, всички тези компоненти е разделена на две групи, на първо, съдържащи активното вещество в други – неактивен (помощ). Като цяло, всички компоненти, които са изброени в низходящ ред на концентрация (трябва да се помни, че не всички производители показват концентрацията на компонентите).

Сега трябва да се отбележи, че не само състава на материала и неговата концентрация, когато много вещества могат да предизвикат силно изразени резултати само в конкретен и висока концентрация.

Така че ние учи името на продукта, производител, описание на дейността и размера на средствата. Сега ние се пристъпи към най-важното – четете състава на компоненти. Прочетете етикета:

Активна съставка: салицилова киселина (1%);
неактивни вещества (данните не могат да бъдат посочени като подкрепа, но ако те се прехвърлят от активното вещество, е за тях и принадлежат): вода, глицерол, бентонит, каолин, натриев metilkokoiltaurat, кокамидопропил бетаин, натриев cocoamphoacetate, гликолова киселина, микрокристален восък полиетилен, парфюм.