Спалня прекроявам? Да не забравяме и прозореца!

Използваеми стая, допълнително уединение, повишена стойност препродажба, и енергийната ефективност, за да назовем само няколко. Най-добрата част е, че мазе ремоделиране разходи само около 10-15 процента, колкото изграждането навън. Така се получи зает избора доста и практически осветителни тела и подови настилки, за да разшири възможностите ви за новооткритата пространство, но не забравяйте едно важно перо … изходния прозорец.

Какво е Egress Window?

Всяка стая, използвана за целите на спане изисква пряка отваряне на открито, за да се даде възможност за аварийно спасяване и евакуация. Ето защо, освен ако имате стачка мазе, което ще трябва да включва някаква форма на изход от всяка спалня. Най-често това е прозорец, въпреки законно може също да бъде ниска покривен прозорец или врата. (Ако можете да го работят в мазето си прекроявам дизайн, врата е отличен избор Тя осигурява повече самостоятелност и независимост, когато създавате студио да се използва и като зет апартамент или отдаване под наем единица -. Подлежи на местно зониране закони, разбира се. все пак, оформлението на много мазета не дават възможност за монтаж на вратата.)

Докато този тип отваряне не е изискване за други избени облича като домашен офис, фитнес зала, зала за игри, или фамилна стая, тя все още е добра идея да се включат прозорец изход в строителството. Ще се радвам, на гъвкавостта, която той позволява в случай, че искате да се промени предназначението на помещението някой ден – или да го използвате като от време на време стая за гости в момента.

Изход за прозорци Характеристики

спецификации Международния кодекс Сграда за излаз прозорци са много взискателни – с добра причина, тъй като те са предназначени да спаси човешки живот. На дъното на всяко излизане прозорец е необходимо да бъде не повече от 44 инча над нивото на пода. Нетната светлият отвор трябва да бъде най-малко 5 квадратни фута за мазе спалня, размерът на пространството изисква да признаем, пожарникар носите предпазни средства и извършване на въздушен резервоар на неговата / гръб. Имайте предвид, че това се отнася до откритото пространство на разположение, за да пълзи през, а не само от общата площ на прозореца. Отворът за излизане, както и решетките на прозорците, ако има такива, трябва да се задействат от вътрешната страна, без никакви ключове или други устройства, за да се позволи бързо излизане. За мазета, най-практичен стил на излизане прозорец е обикновено крилото.

One thought on “Спалня прекроявам? Да не забравяме и прозореца!

  1. Коментатор от WordPress Reply

    Привет, това е коментар.
    Управлението, промените, редактирането и триенето на коментарите става в секция Коментари на таблото.
    Аватарите на потребителите, които коментират, идват от Gravatar.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *